Smash Poreč politika kolačića.

Politika Kolačića za Smash d.o.o.

Na Smash d.o.o., dostupno na https://smash-porec.hr/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ova stranica s Politikom Kolačića objašnjava što su kolačići, kako ih koristimo, koje vrste kolačića koristimo, tj. informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako te informacije koristimo, te kako kontrolirati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke, pogledajte našu Politiku Privatnosti.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranjivanje malih dijelova informacija. Kolačići se pohranjuju na vašem uređaju kada web stranica bude učitana u vašem pregledniku. Ti kolačići nam pomažu učiniti web stranicu funkcionalnom, sigurnijom, pružiti bolje korisničko iskustvo, razumjeti kako web stranica funkcionira i analizirati što funkcionira te gdje treba poboljšanja.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina online usluga, naša web stranica koristi prve i treće strane kolačiće za nekoliko svrha. Prvi strani kolačići su uglavnom potrebni za ispravno funkcioniranje web stranice, i ne prikupljaju nikakve vaše identificirajuće osobne podatke.

Kolačići treće strane koji se koriste na našim web stranicama koriste se uglavnom za razumijevanje kako web stranica funkcionira, kako komunicirate s našom web stranicom, održavanje naših usluga sigurnima, pružanje oglasa koji su relevantni za vas, i sve u svemu pružanje vama boljeg i poboljšanog korisničkog iskustva i pomoć u ubrzavanju vaših budućih interakcija s našom web stranicom.

Koji tipovi kolačića koristimo?

• Nužni kolačići: Neki kolačići su esencijalni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti web stranice. Omogućuju nam pružanje usluga koje naši korisnici zatraže i nisu isključivi.

• Analitički kolačići: Ti kolačići omogućuju nam da pratimo posjete i prometne izvore kako bismo mogli mjeriti i poboljšati performanse naše stranice. Pomažu nam znati koje stranice su najpopularnije i vidjeti kako posjetitelji kreću po stranici.

• Funkcionalni kolačići: Ovi kolačići pomažu u poboljšanju funkcionalnosti i personalizaciji, kao što su videozapisi i live chatovi. Mogu biti postavljeni od nas ili od pružatelja usluga treće strane čije usluge dodajemo na naše stranice.

Što ako ne prihvatim kolačiće?

Ako odlučite ne prihvatiti kolačiće, moguće je da se određene značajke ove internetske stranice neće prikazivati ili ispravno raditi. To će ograničiti mogućnosti koje vam pruža naša stranica te bi moglo utjecati na dizajn i korisničko iskustvo. Primjer značajki na koje bi odbijanje kolačića moglo utjecati:


• Prilagođeno iskustvo na internetskoj stranici .

• Označavanje da vam se stranica sviđa i dijeljenje na društvenim mrežama.

• Prikaz ugrađenog sadržaja.

Da li SMASH d.o.o. koristi kolačiće?

Da, s primarnim ciljem kako bi vam naša web stranica omogućila bolje korisničko iskustvo.