Saznajte više o nama.

About Bringer

Upoznajte Smash Poreč, Vašeg partnera u stvaranju trajnih uspomena.

SMASH d.o.o. je tvrtka koja je osnovana 1991. godine iz strasti prema sportu te specijalizirana je za prodaju artikala nagrada i priznanja. Tvrtka više od 30 godina distribuira širok asortiman pehara, trofeja, medalja, plaketa, okvira, tanjura i ukrasnih kutija.

Pozornost prema potrebama kupca je naša ideja vodilja koja nam je omogućila da se kroz dugi niz godina uspiješno istaknemo u našem poslu na području cijele Hrvatske. Ključ uspijeha leži u tome da vam pružimo povjerenjene na najbolji način u odabiru kvalitetnog proizvoda ili usluge.

Our Story

Vjerni uvijek našem motu: "Skupa ostvarujemo više".

Svečana dodjela nagrada je apsolutni vrhunac! To je ono što natjecanja i ceremonije čini jedinstvenima.

Podržavamo vas, da vaše postignuće bude nezaboravno. Naši artikli nisu samo izraz sportskih i ostalih sposobnosti i uspijeha. To je opipljiv podsjetnik na veliki broj sati vašeg intenzivnog truda i cijeloživotnog zalaganja.

Smash Poreč s ponosom stoji iza 30 godina iskustva u stvaranju nagrada i priznanja koja bilježe vaše najvažnije trenutke. Naša misija je prepoznati i slaviti postignuća kroz personalizirane, inovativne i kvalitetne proizvode. Od sportskih trofeja do ekskluzivnih poslovnih nagrada, naš široki asortiman dizajniran je da zadovolji sve vaše potrebe za priznanjem uspjeha. U srcu Poreča, naš obiteljski posao razvio se iz male radionice u vodećeg proizvođača nagrada u regiji, zahvaljujući strasti prema izvrsnosti i posvećenosti detaljima. Svaka nagrada koju kreiramo odražava našu posvećenost inovacijama i individualnom pristupu, osiguravajući da svaki komad ima osobni pečat.
Ponosni smo na našu sposobnost da slušamo i odgovaramo na potrebe naših klijenata, nudeći personalizirane usluge graviranja i prilagodbe koje vaše priznanje čine jedinstvenim. Saznajte više o nama. Pridružite se stotinama zadovoljnih klijenata i dopustite nam da vam pomognemo obilježiti vaše posebne trenutke s elegancijom i stilom koji traju. Nastavljajući s našom pričom, u Smash Poreču vjerujemo da svako postignuće zaslužuje priznanje koje traje. Naš tim stručnjaka kontinuirano prati najnovije trendove i tehnologije u industriji, kako bismo osigurali da naši proizvodi ne samo da zadovoljavaju, već i premašuju očekivanja naših klijenata. Naša posvećenost ekološkoj održivosti i inovacijama omogućava nam da kreiramo proizvode koji ne samo da slave uspjeh, već i pozitivno doprinose našoj zajednici i okolišu. Kroz godine, gradili smo snažne odnose s našim klijentima, partnerima i zajednicom, stvarajući mrežu podrške i suradnje. Naša je vizija postati sinonim za izvrsnost u svijetu priznanja i nagrada, inspirirajući druge da cijene i slavljaju svoje uspjehe. Bilo da se radi o sportskom prvenstvu, poslovnom uspjehu ili osobnom dostignuću, Smash Poreč tu je da osigura da vaši trenuci ponosa budu vječno zabilježeni. Na putu prema budućnosti, Smash Poreč je posvećen ne samo očuvanju tradicije izvrsnosti, već i usvajanju novih praksi koje promiču održivost i inovaciju. Naša želja za stalnim poboljšanjem i prilagodbom novim izazovima odražava se u svakom aspektu našeg poslovanja, od dizajna proizvoda do korisničke službe. Kako se svijet oko nas mijenja, tako i mi težimo biti predvodnici u stvaranju trendova koji definiraju budućnost priznanja i nagrada. Usmjereni na izgradnju snažnijeg, povezanijeg društva, nastavljamo s misijom dodavanja vrijednosti svakom važnom trenutku. Zahvalni smo na povjerenju koje nam naši klijenti svakodnevno ukazuju i radujemo se što ćemo i u budućnosti biti dio vaših životnih postignuća. Dopustite nam da vam pomognemo ispričati vašu priču uspjeha, pretvarajući svaki trenutak u trajnu uspomenu.