Smash Poreč uvjeti i odredbe.

Uvod

Dobrodošli na Smash d.o.o. Na korištenje naše web stranice primjenjuju se sljedeći uvjeti i odredbe. Molimo vas da ih pažljivo pročitate prije korištenja naše web stranice. Korištenjem naše web stranice potvrđujete da prihvaćate ove uvjete i odredbe te se obvezujete na njihovo poštivanje.

Korištenje Sadržaja

Sav sadržaj objavljen na https://smash-porec.hr/ je vlasništvo Smash d.o.o. i zaštićen je zakonom o autorskim pravima. Dopušteno je korištenje sadržaja samo za osobne i nekomercijalne svrhe. Svako drugo korištenje sadržaja, uključujući kopiranje, distribuciju, prijenos ili bilo koju vrstu komercijalnog iskorištavanja bez prethodnog pismenog odobrenja od strane Smash d.o.o., strogo je zabranjeno.

Ograničenje Odgovornosti

Smash d.o.o. nastoji osigurati točnost i aktualnost svih informacija na web stranici, ali ne preuzima odgovornost za eventualne pogreške ili propuste. Također, Smash d.o.o. ne može biti odgovoran za bilo kakve štete nastale kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja web stranice, uključujući indirektne ili slučajne štete.

Izmjene Uvjeta i Odredbi

Smash d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i odredbi u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu odmah po objavi na web stranici. Vaša kontinuirana uporaba web stranice nakon objave promjena znači da prihvaćate i suglasni ste s tim promjenama.

Primjenjivo Pravo

Ovi uvjeti i odredbe regulirani su i tumačeni u skladu s pravom Republike Hrvatske. Svaki spor koji proizlazi iz ili je u vezi s ovim uvjetima i odredbama bit će podložan isključivoj nadležnosti sudova Republike Hrvatske.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja ili dodatne informacije vezane uz uvjete i odredbe korištenja, molimo kontaktirajte nas na smash-porec@pu.t-com.hr.
Datum stupanja na snagu: 22.03.2024.